Projektledarpodden

Om oss

Projektledarpodden drivs av Mattias Ejbe, du når mig på mattias@projektledarpodden.se

Mål och vision

Målet med projektledarpodden är att den ska inspirera och utbilda seniora såväl som nya projektledare.

Vill göra ett avsnitt eller vara med?

Projektledarpodden låter gärna andra publicera ett avsnitt om det är relevant för våra lyssnare. Hör av dig! Likaså om du vill vara med så är det bara att höra av dig.

Bakgrunden till Projektledarpodden

Coronasommaren 2020 var tråkig, då föddes en idé att skapa en podd för projektledare av projektledare. Det fanns ingen annan svensk podd av denna typ, sagt och gjort, en vecka efter idéen fanns ett första avsnitt publicerat på Spotify och Apple podcast.

Den som oftast gör podden

Mattias Ejbe

Mattias Ejbe

Mattias Ejbe är IPMA-B certifierad projektledare. Mattias arbetar som projektledare och inhyrd chef i företag under förändring. Han har bakgrund som civilingenjör med erfarenhet från bland annat bygg-, IT-utvecklings-, processutvecklings-, affärssystems- och förändringsprojekt i internationell miljö.

Mattias arbetar även som lärare inom projektledning bland annat åt Astrakan.  Förutom detta är Mattias engagerad i en del start-ups såsom sveriges största jämförelsesajt för förråd att hyra forradsguiden.se och Europas största sajt för dig som ska flytta, moveria.se här finns till exempel gratis checklistor för flytt.

Nya avsnitt varje månad

Nytt avsnitt publiceras den 4:e varje månad.

Vill du vara gäst eller föreslå någon?

Kontakta oss då

Lyssna på:

PodbeanSpotify | Apple podcast | Overcast | Google podcasts | Acast